Svensk ingenjörskonst

Tiki har utvecklats och tillverkas i Sverige av Tiki Safety AB (vi har bytt namn från Facecover Sweden AB). Teamet som ligger bakom Tiki består av en dynamisk blandning av uppfinnare, ingenjörer och entreprenörer. Med en gemensam erfarenhet på över 30 år av innovation inom skydds- och andningsutrustning har vi med Tiki lyckats utveckla en produkt som är helt revolutionerande på marknaden. Vi såg att det finns problem med konventionell utrustning och drevs av att förbättra arbetssituationen för alla som arbetar i miljöer som kan vara skadliga för hälsan.

Resultatet är Tiki som är lättare och enklare att använda. Tiki sparar dessutom pengar eftersom den effektiviserar arbetet och kostar mindre jämfört med likvärdiga filtrerande andningsskydd.

 

Vi arbetar vidare

Tiki är färdig men inte vårt arbete. Vi lyssnar på våra kunder och alla som använder Tiki. Därför arbetar vi ständigt vidare med utvecklingen av nya filter, nya funktioner och allt annat som krävs för att möta marknadens tuffaste behov. Tiki har fått stor uppmärksamhet på den internationella marknaden så en stor del av arbetet går till att få certifieringar och godkännanden från alla hörn av världen.

Ambitionsnivån vi har satt för oss själva är att hela tiden leverera den bästa lösningen för alla som ställer höga krav på personlig säkerhet.